top of page

Fjordhammer GT

24-25 Oktober 2020

Hva er Fjordhammer GT?

Fjordhammer GT er vårt største årlige event! Dette er en turnering som strekker seg over to dager. Her får man virkelig prøvd sine taktiske evner. Fjordhammer GT handler ikke bare om spilling, man blir også premiert for å mestre maling og sportsånd, to ting som er helt sentrale for spillopplevelsen!

I tillegg til selve turneringen, så har vi også et aktivt sosialt fokus, med quiz og felles middag. Ønsker du å møte andre hobbyister i godt lag, så er dette virkelig anledningen!

Corpse Cart 1.png

Hvordan deltar jeg?

For å delta trenger du bare en malt hær, tid og anledning! Det er ingen ferdighetskrav, og vi ønsker spillere av alle nivå velkommen!

Blight Kings unit 2 1.png

Hvor skjer det?

Som tidligere annonsert, så har vi flyttet turneringen til 2D6 lokaler.

 

Lokalet ligger i Gunerius i Oslo, inngangen ligger i Lybekkergata (ikke inngangen til kjøpesenteret).

 

En av deres medlemmer vil være tilgjengelig med å slippe folk inn og ut, og generelt være til stedet dersom det skulle være noe.

 

bonereaper10[1].jpg

Last ned regelpakken

Regelpakken for Fjordhammer GT 2020 finner under her. Den kan blir redigert ved senere tidspunkt, men ikke senere enn 11. oktober.

Kjøp billett

Vi er dessverre utsolgt. Det jobbes med å få på plass en løsning som gjør det mulig for flere å kunne delta. Ønsker du å stå på venteliste så du har første prioritet dersom det åpnes opp for flere plasser, eller om noen melder seg av, så ta kontakt med oss på post@fjordhammer.no, facebook eller discord.

De koster 350 korner for medlemmer av Fjordhammer miniatyrspillforening, og 400 kroner for alle andre.

Billettene kan refunderes gitt at det gjøres før 1.oktober.

bottom of page