top of page
Søk

Armacon 2019 Malekonkuransen

Oppdatert: 18. jul. 2019

Av Thomas - Styremedlem


Et hvert arrangement med respekt for seg selv har en malekonkurranse, og det hadde også Armacon. Det er en fin anledning til å få vist frem hæren sin som man har lagt inn så mye svetter og tårer. Og best av alt er at man får anledning til å kikke litt nærmere på modellene til dem man spiller mot. Det er virkelig en fin anledning til å hente inspirasjon og dele erfaringer om hobbyen.


Konkurransen ble holdt mellom game 2 og 3 på lørdagen, og den var delt i to mellom Age of Sigmar og 40K. Alle deltakerne (både AoS og 40K) stemte på den hæren de likte best i begge systemene. I AoS var det 7 stykk som stilte opp hæren sin. Her er bidragene.


Kristoffer brukte kun 23 dager på å male denne hæren, og det var ikke synlig. Kul tematisk hær med lilla troll og grots som følger dem. Topper det hele med en morsom konvertering av purple sun.


Henrik sin Alarielle konvertering er det fantastisk, gitt at du ikke har araknofobi. Hæren er veldig tematisk dreadwood. Mørk og skummel.Geir Erik er en helt ny AoS spiller. Spilte sin første kamp denne turneringen. Han fant frem sin gamle fantasy hær som han har malt opp/gjort forbedringer på. Nostalginivået var høyt her. Spesielt Karl Franz i spissen var et hyggelig gjensyn.


Endre fikk jeg dessverre ikke snakket så mye med. Han stilte med en kul Iron Jaws hær. Hæren var godt malt, og godt malte Iron Jaws skiller seg alltid positivt ut. Realm gaten følger med bataljonen han hadde.
Prøvde å ikke ta for stor plass med alle trærne mine. Har kun gjort små endringer siden sist turnering jeg var med på.Den blight kings fokuserte hæren til Dagfinn var virkelig fin å se på, hvis man kan si det om Nurgle. Veldig tematisk, og han hadde også med seg noen Blood Bowl figurer. Den var også bra malt, så min stemme gikk her.


Andårs hadde funnet de beste figurene til Nighthaunt og puttet de inn i en LoN hær, det er det vel ingen som har gjort før. Kul hær. Archan og Mortis Engine var malt veldig bra.


På søndagen skulle alle premiene deles ut. Andårs sine spøkelser på kom på tredjeplass, Dagfinn sin Nurgle hær fikk nest mest stemmer, mens jeg var så heldig å gå av med seieren. Jeg vil takke alle som stemte på min hær, og spesiell takk til dem som kom bort å ga meg komplementer. Det varmer. Jeg avslutter med et bilde av premien.Comments


bottom of page