top of page
Søk

Siste dans for Generals Handbook 2018

Oppdatert: 18. jul. 2019

Av Thomas - Styremedlem


1. juni arrangerte vi vårt siste 2k match play arrangement med generals handbook 2018. Det var altså siste mulighet til å spille en turnering hos oss med denne sesongens generals handbook før den nye kom.


STF Wargaming studio var så hyggelig å kunne bidra med lokale, spillebord og terreng. Alt lå dermed til rette for en fin dag med 3 kamper hver.


Alexander og Fredrik skal se hvem som er best av Slaanesh og Skaven

Denne dagen var det 2K match play som var i fokus. Dvs at hver spiller stiller med en hær som har en verdi på 2000 poeng. Folk møter likevel ikke opp bare for å spille harde kompetitive kamper, fokus er helt klart på å ha det gøy. For å promotere dette så ga vi premie til den spilleren som flest stemte frem som den hyggeligste å spille mot. Denne gjeve prisen gikk til Kristian.


Kan Stormcasts elitehær komme seg gjennom skogen?

Med 14 spillere og 3 kamper hver ville vi få flere spillere som kunne få 3 seire. For å kunne utnevne en vinner så hadde vi også sekundær objektiver. Disse ga deg også turneringspoeng, og sørget for at ikke alle med samme antall seire kom på samme plass i turneringen. Den som gikk av med tre seire og fikk flest sekundær objektiver var Sebastian. Tydeligvis er det nokså vanskelig å slå Flesh-eater Courts.


Fyreslayers skal sørge for at ingen kommer seg gjennom her.

Dette var ikke bare siste mulighet til å spille med generals handbook 18, det var også første mulighet til å spille 2K turnering med de to nye bøkene, batteltome Fyreslayers og battletome Hedonites of Slaanesh. En Fyreslayers spiller og to Slaanesh spillere dukket opp.

14 spillere møtte opp.

Til slutt må vi takke Carl Martin for et fantastisk arrangement. Å arrangere et event med 14 spillere krever sitt, og Carl Martin taklet dette med glans.Comentarios


bottom of page