top of page
Søk

Hva skjer nå?

Etter helsemyndighetenes anbefaling om Covid-19 vil det i en periode nå ikke være noen arrangement fra Fjordhammer MSF, men det betyr ikke at det ikke skjer noe i foreningen. Det er mye moro som skjer selv om vi ikke har mulighet til å møtes i større grupper. Her er noe av det du kan være med på mens vi venter på at det er mulig å arrangere events igjen.


Vår Discord kanal er aktiv og her er det mulighet til å bli med på det sosiale uansett hva du liker å drive med. Mange vil nok oppleve å ha mer tid hjemme enn man er vant til. Det er en fin anledning til å male figurene som man har latt stå litt for lenge. På Discord-kanalen vår er det et eget området der man kun diskuterer maling og bygging av figurer. Her kan du vise frem dine mesterverk eller få et nyttig tips eller to om det er ønskelig. Folk er alltid hyggelige her og nye folk blir alltid ekstra godt mottatt.Men hva om du er typen som er mest glad i å spille? Da har vi også to områder som er perfekt for deg. På det ene området kan man diskutere lister, taktikk eller strategier. Her får du tips fra erfarne spillere som mer en gjerne vil dele med kunnskapen de sitter på. Skulle du ha noen regelspørsmål så er det også et området for det. Men vær obs, enkelte spørsmål kan føre til flere timers lange diskusjoner.


Uansett hva som trekker deg til Age of Sigmar så er det et området i vår Discord kanal som kan svare til ditt behov og som kan hjelpe på med ensomheten i disse tider. Vi holder også "hang out and hobby" hver tirsdag fra ca kl 20:00. Det er en voicechat der de som vil logger seg på og prater om det som måtte falle dem inn mens man driver med hobbyen. Her kan du aktivt hive deg på i diskusjonene eller bare lene deg tilbake og høre på.Til slutt vil jeg legge til at vi skulle ha en turnering fredag 21. mars. Denne er utsatt på ubestemt tid, men så fort vi har mulighet til å arrangere events igjen så skal denne gjennomføres. Så nå har du tid til å få finpusse listen og male figurene. Skulle datoen ikke passe, så har vi plan om å ha minst et arrangement hver måned når vi starter opp igjen.


Enn så lenge håper vi å se deg på discorden!

Siste innlegg

Se alle

Tid og sted for Mastersturneringen er satt

Vi har fått fastsatt tid og sted for Mastersturneringen for 2020-2021 sesongene. Den blir avholdt på helgen 22-23 januar 2022 i 2d6 sine lokaler. Disse ligger sentralt i Oslo, i Gunerius bygget, kun 5

Age of Sigmar-hobbyen for nybegynnere

Er du nysgjerrig på Age of Sigmar, eller har du kanskje nettopp tatt dine første skritt inn i hobbyen? Da er denne artikkelen for deg. Jeg var i din posisjon for ikke veldig lenge siden, og har gjort

Kommentare


bottom of page