top of page
Søk

Masters Age of Sigmar Norge

Av Thomas


Norges beste Age of Sigmar spillere samlet seg for å måle krefter. Av 14 spillere kunne det bare bli en mester.


Turneringen gikk var fem kamper som var fordelt over to dager, så en nokså vanlig 2000 poengs to dagers turnering. For å bli kåret til AoS Master i Norge så gjaldt det å være den beste generalen. Ikke noen såkalte "soft scores". Du kan lese hele packen her.


Charge!

De mest vågale møtes kvelden før. Alle visste hvem de skulle møte og på hvilket scenario. Så kvelden før var det mange som diskuterte hvordan man burde spille første kamp.


Armene settes opp til første kamp

Etter første dag hadde både Luca og Danny 3 seiere og de skulle da møtes første kamp på søndagen. Etter en lang og hard kamp gikk Luca av med seieren.


Et av to objektiver som Danny og Luca sloss om.

Så med eneste spiller på 4 seire så hadde han bare et hinder igjen, Sebastian på 3 seire. Sebastian klare å slå de veldig tøffe dvergene og dermed var det hele 4 spillere på 4 seire. Det ble dermed avgjort etter hvem som hadde scoret flest hidden agendas. Her hadde Sebastian gjort det best, og ble dermed Norges AoS Master for 2019.


Sebastian fornøyd vinner! Pokalen får han bare beholde et år.

Topp 3 ble premiert. På andre plass kom Luca, mens tredjeplassen ble gitt til Kristoffer. I tillegg ble det gitt pris for "best in sports" som gikk til Dagfinn, og "favorite army" som gikk til Kristoffer.


Kristoffer sin Legion og Blood liste, prøver å kjempe seg gjennom Luca sin Fyreslayers

Full oversikt over plassering på alle spillerne og resultater fra alle kampene kan du finne her.


Flere bilder fra helgen.


Siste innlegg

Se alle

Tid og sted for Mastersturneringen er satt

Vi har fått fastsatt tid og sted for Mastersturneringen for 2020-2021 sesongene. Den blir avholdt på helgen 22-23 januar 2022 i 2d6 sine lokaler. Disse ligger sentralt i Oslo, i Gunerius bygget, kun 5

Age of Sigmar-hobbyen for nybegynnere

Er du nysgjerrig på Age of Sigmar, eller har du kanskje nettopp tatt dine første skritt inn i hobbyen? Da er denne artikkelen for deg. Jeg var i din posisjon for ikke veldig lenge siden, og har gjort

コメント


bottom of page